Olet niin kaunis, miksi et ole löytänyt ketään? 5 kysymystä, joita sinkkunainen ei halua kuulla

11.07.2014 14:05 - Reija Saarinen

Sinkkuuteen on monia syitä. Sen vuoksi siitä kyseleminen saattaa olla suunnattoman ärsyttävää.

Monet sinkut joutuvat vastailemaan erilaisiin parisuhdekysymyksiin, halusivat tai eivät. Totuus on kuitenkin se, että myös sinkkuuteen on olemassa monia erilasia syitä, joten tietyt kysymykset saavat hermot kiristymään. Alla viisi hyvää esimerkkikysymystä, joita ei kannata sinkulta kysyä.

1. Miksi olet edelleen sinkku?

Tämä on suunnattoman yleinen kysymys sinkkunaisille ja varsinkin niille, jotka ovat ylittäneet 30 vuoden rajapyykin. Tätä kuitenkin myös inhotaan suunnattoman paljon. Joillekin sinkkuus on nimittäin valinta, toisille rakkautta vain ei ole osunut kohdalle.

2. Oletko liian nirso?

On hullua sanoa toiselle, että hänen ei saisi olla vaativa kumppaninsa suhteen. Kenenkään ei todellakaan kannata aloittaa suhdetta ihmisen kanssa, joka ei tunnu oikealta.

3. Olet todella kaunis, miten ihmeessä et ole vielä löytänyt ketään?

Tätä kysymystä sinkkunaiset inhoavat suunnattoman paljon. Tämä lause kuulostaa siltä, kuin pelkästään naisen ulkonäöllä olisi merkitystä. Saattaahan olla, että nainen ei vain ole halunnut ketään, ei siis välttämättä ole niin, että nainen ei ole kelvannut kenellekään.

4. Eikö biologinen kellosi jo tikitä?

Tämä kysymys saa sinkun veren kiehumaan. Ensinnäkin kaikki eivät halua lapsia, ja toiseksi tällaisen asian kyseleminen ei todellakaan helpota oloa, jos vauvakuumetta pukkaa.

5. Eikö yksin oleminen ole tylsää?

Sinkkuudessa on paljon hyvää, mutta myös paljon huonoa. Aivan kuten, parisuhteessakin. Yksin olemiseen tottuu, mutta toki jokainen kaipaa seuraa ja hellyyttä silloin tällöin.

Oletko joskus miettinyt sitä, oletko onnellisessa suhteessa? Neljä paljastavaa merkkiä löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat