Tee treenistä nautinnollisempaa - 4 vinkkiä

08.07.2014 11:05 - Reija Saarinen

Treeni-intoa voi nostaa muutamalla pienellä niksillä.

Treenaaminen ei aina innosta. Onneksi omaan intoon voi hiukan vaikuttaa muutamilla pikkuisilla valinnoilla. Alla muutama esimerkki.

1. Oikeanlaiset vaatteet

Totuus on, että treenivaatteilla voi todellakin lisätä harjoittelun mukavuutta. Kun vaatteet ovat hengittäviä ja hyvin istuvia, on treenaaminen huomattavasti miellyttävämpää. Hanki siis itsellesi kunnollisia paitoja, housuja ja kenkiä.

2. Realistiset tavoitteet

Jokaisen kannattaa asettaa itselleen realistiset tavoitteet. Liian suurten tavoitteiden tekeminen vie liikunnasta ilon, jos tuloksia ei saa omasta mielestään tarpeeksi nopeasti näkymään. Älä siis tavoittele kuuta, vaan etene hiljalleen. Kunnon kasvaessa voit myös nostaa tavoitteita ja tällöin myös intoa riittää.

3. Hyvä musiikki

Musiikilla on suunnattoman suuri rooli treenissä. Kunnon musiikki nimittäin lisää treeni-intoa ja saa yrittämään kovemmin. Suunnittele siis itsellesi sopiva soittolista, jonka tahdissa treenaaminen sujuu kuin itsestään.

4. Oikeanlainen treeni

Treenaa niitä lajeja joista pidät. Älä ryntää salille, jos se ei ole sinua varten. Jokaiselle löytyy kyllä urheilulaji, joka vie mennessään. Kokeile eri treenejä rohkeasti ja etsi omasi. Kun laj on oikea, on treenaaminenkin mukavaa.

Oletko joskus miettinyt, että olet liian sairas treenaamaan? 7 varmaa merkkiä siitä, että treeni kannattaa jättää väliin, löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat