Karamelli-uuniomenat höystetään rouskuvilla manteleilla
Karamelli-uuniomenat
5 hengelle
5 omenaa
2 dl siirappia
3 dl mantelilastuja
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä tai turkkilaista jogurttia
1. Pese omenat. Leikkaa ompuilta hatut pois. Koverra sisältä sienemet ja kota.
2. Sekoita siirappi ja mantelilastut keskenään. Lisää omenoiden sisään. Laita omenoiden hatut päälle.
3. Kypsennä omenoita uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes omenat ovat hieman pehmenneet.
4. Tarjoa lämpimät omenat jäden tai jogurtin kera.
Myös sienipiirakka maistuu syksyisessä kahvipöydässä. Katso ohje herkkureseptiin täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Tänä keväänä syytä varautua poikkeusjärjestelyihin liikenteessä - taustalla kuitenkin ilahduttava syy
Kuinka paljon keskiverto suomalainen syö leipää vuodessa? Vastaus voi yllättää
Unohda pilkottavat Y2K-muodin stringit - nyt vilautellaan boksereita, osoitti Sydney Sweeney
Foreca: Lämpöennätys paukkui, mutta nyt kylmenee rajusti - lumisateet yhä mahdollisia etelässäkin
Kuvia Michael Jacksonin elämäkertaelokuvan kuvauksista julki - katso, miltä päätähti näyttää
Näytä lisää