500 kaloria vähemmän päivässä hoikistaa varmasti: Katso, miten vähennät

05.11.2014 13:42 - Heli Thoren

Haaveiletko unelmiesi bikinikunnon saavuttamisesta? Teet sen keventämällä näin:

1. Nauti

Jos rakastat jälkiruokia, älä kiellä niitä laihdutuskuurin ajaksi itseltäsi. Noudata kahden suupalan sääntöä. Eli jos haluat dieetilläsi suklaakakkua jälkiruoaksi, syö sitä kaksi suupalaa - älä kieltäydy siitä kokonaan. Näin et repsahda niin helposti ahmimaan.

2. Salaattikin voi lihottaa

Moni vaihtaa lounaan salaattiin ja kuorruttaa sen paksulla kastikkeella, kuivatulla sipulilla, pähkinöillä ja leipäkrutongeilla. Samalla salaatista tuleekin kaloripommi. Vältä kaloripitoisia salaatinpäällisiä, ja käytä kastiketta kohtuudella, kun haluat hoikistua.

3. Unohda seisovapöytä

Jos et pysty jättämään seisovassa pöydässä syömistä väliin kokonaan, ole tarkkana poimiessa ruokia lautaselle. Täytä lautanen salaatilla ja ota muutama lihapala tai kalaa mukaan. Myös keitetyt vihannekset sopivat laihduttajan lautaselle - mutta eivät esimerkiksi rasvaiset pastat tai ranskanperunat.

4. Vaihda raaka-aineita

Jos rakastat kanan kanssa majoneesidippiä, vaihda se jogurttidippiin. Valitse rasvaisen salaattikastikkeen sijaan tilkka oliiviöljyä ja niin edelleen.

5. Kävele

Yksi helpoimmista tavoista vähentää 500 kaloria, on kävellä enemmän. Kävele alakertaan hakemaan kahvia ja tule lounaalta portaita pitkin takaisin toimistolle. Kun liikut enemmän, karistat kalorit huomaamatta.

6. Syö tiedostaen

Älä kiirehdi syödessäsi, vaan keskity syömiseen. Näin tiedostat syöväsi ja syöt tutkimusten mukaan vähemmän kerralla.

7. Nuku

Jos nukumme vähemmän kuin 6 - 8 tuntia, napostelemme tutkimusten mukaan enemmän. Keho kaipaa myös sokeria enemmän juuri väsyneenä.

8. Juo vettä

Valitse ruokajuomaksi vesi esimerkiksi mehun tai maidon sijaan. Säästät samalla noin sata kaloria ja kun toistat tämän, ovat 500 kaloria pian kasassa.

9. Tilaa ohutpohjainen pitsa

Kun herkuttelet, muista muutama sudenkuoppa. Pannupitsassa on huomattavasti enemmän kaloreita kuin ohutpohjaisessa. Mehujäässä on vähemmän kaloreita kuin kermajäätelössä ja niin edelleen.

10. Syö voileipä ilman kantta

Kun ostat huoltoasemalta tai kioskilta voileivän, syö vain leipä lisukkeineen, älä leivän kantta. Kun syöt aamiaista, syö vain yksi leipäviipale kahden sijaan.


Haluatko pudottaa painoasi pysyvästi? Katso, mistä sinun on luovuttava onnistuaksesi.


Lähde: Fitho.in

Kilpailut

Uusimmat