Kuinka paljon todella pitää liikkua laihtuakseen? Personal trainer vastaa

27.11.2014 12:15 - Heli Thoren

Riittääkö pari kertaa viikossa laihtumiseen? Entä jos haluaa saada tuloksia mahdollisimman nopeasti?  

Jos haluat pudottaa kiloja vauhdilla, tarkoittaa se selkeää liikuntamäärän nostamista. Australian Suurin pudottaja -ohjelman personal trainer Michelle Bridges kannustaa liikkumaan paljon. Jopa kuusi kertaa viikossa.

Bridges perustaa korkean viikkoliikuntamäärän siihen, että hoikistujan täytyy löytää uusia rutiineja. Hän kannustaakin alkuun liikkumaan kuusi kertaa viikossa - aina 50 - 60 minuuttia kerrallaan. Kun liikunnasta tulee tottumus elämässä, kilot eivät kerry takaisin niin helposti.

Kuusi kertaa viikossa kuulostaa paljolta. Bridges kannustaa urheilemaan kolme kertaa viikossa kovalla temmolla ja loput kolme kertaa rauhallisemmin.

- Takaan, että ihminen, joka päättää liikkua kuusi kertaa viikossa, ja vaikka jättäisikin pari kertaa väliin, hoikistuu todennäköisemmin kuin hän, joka liikkuu kolmesti, Bridges kannustaa Women's Health Magazinessa.


Vaikka liikkuisit kuinka, mutta syöt epäterveellisesti, et laihdu. Lue artikkeli, jossa neuvotaan, miten vähennät päiväsi kalorimäärää 500 kalorilla ja laihdut varmasti.


Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat